Προσοχή: Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Η σελίδα απευθύνεται σε συνεργάτες χονδρικής. Εάν είστε ιδιώτης επισκεφθείτε το site λιανικής balloon.gr

 

Μπαλόνια Χονδρική GoGreen

Σε μια εποχή, που ο κόσμος αντιμετωπίζει ένα αυξανόμενο πρόβλημα πλαστικών απορριμμάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα μπαλόνια μας δεν είναι φτιαγμένα από πλαστικό. Η θέα ενός μπαλονιού μπορεί να φέρει χαρά και ευτυχία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και εμείς στο Μπουκέτο Μπαλόνια νοιαζόμαστε ώστε αυτή η διάδοση της χαράς να γίνεται μ' έναν τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, βιώσιμο και ηθικό.

Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται έχοντας ως αρωγό την εταιρεία Gemar, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής μπαλονιών στον κόσμο η οποία διαθέτει και το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ευρώπη. Η Gemar μπορεί και συνδυάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα που υπάγονται συγχρόνως στη δράση GoGreen.

Οικολογική Συνείδηση

Ξεκινώντας από το 1990 και μέχρι σήμερα, η εταιρεία Gemar κατασκευάζει αποκλειστικά τα προϊόντα της σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις στην Ιταλία κάτω από άριστες συνθήκες εργασίας. Όλες οι διαδικασίες από το σχεδιασμό έως την κατασκευή ακολουθούν αυστηρά τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τους κανονισμούς για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που προορίζονται για παιδιά.

Βιοδιασπώμενα Μπαλόνια Χονδρική 1

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί υπεύθυνα λάτεξ από φυσικό καουτσούκ, ένα γαλακτώδη χυμό που συλλέγεται από τα δέντρα με τον ίδιο τρόπο που το σιρόπι σφενδάμου αντλείται από τα πλατάνια. Μια μεγάλη ομάδα από ειδικούς εργάζεται πάνω στη σύσταση και την τελειοποίηση του υλικού που θα αποτελέσουν τη δομή των μπαλονιών έτσι ώστε αυτό το φυσικό και ανανεώσιμο υλικό να διατηρείται καθ' όλη τη διαδικασία κατασκευής και να βιο-αποδομείται αρκετά γρήγορα και φυσικά. Προσπαθώντας να μειώσει ακόμα περισσότερο την παράγωγη πλαστικού, η Gemar προωθεί τα μπαλόνια της σε 100% φυσικές ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Φέρνουμε την αλλαγή

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε συντριπτικά την απαγόρευση πλαστικών ειδών μίας χρήσης, όπως καλαμάκια ροφημάτων, καλαμάκια μπαλονιών και δοχεία τροφίμων, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα θαλάσσια απορρίμματα και να ενθαρρυνθούν βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις. Η Gemar πρωτοπορεί και εδώ προσφέροντας μας έξυπνες λύσεις στα προβλήματα του σήμερα.

Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν ήδη δεσμευτεί να μειώσουν τη χρήση των απλών πλαστικών. Με το BalloonGrip μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσιτή, βιοαποικοδομήσιμη, φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα μπαλόνια με καλαμάκια. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να προσφέρετε τα γνωστά μπαλόνια mini shape, προστατεύοντας παράλληλα τον πλανήτη μας.

Η Gemar είναι μέρος της συλλογικής διαδικτυακής πλατφόρμας SEDEX, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στη βελτίωση της ηθικής των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού. Είμαστε παθιασμένοι με τη βελτίωση ολόκληρου του κλάδου και συνεργαζόμενοι με αυτήν την παγκόσμια κοινότητα, μας δίνεται η ευκαιρία να σας προσφέρουμε προϊόντα με ποιότητα και οικολογική συνείδηση.

Βιοδιασπώμενα Μπαλόνια χονδρική 2

Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι όλα τα προϊόντα της Gemar έχουν δημιουργηθεί με τα υψηλότερα πρότυπα, τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και από την αφοσίωση στα ηθικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.

Η υπερηφάνεια και το πάθος της Gemar πιστοποιείται επίσης και από την απονομή των πιστοποιήσεων ISO 9001 και 14001.

Αυτά τα βραβεία είναι η επικύρωση του έργου της που μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι τα πρότυπα και η ηθική μας παραμένουν υψηλά.

Η Gemar δεσμεύεται να βελτιώσει τα πρότυπα της βιομηχανίας και να προωθήσει τις βέλτιστες πρακτικές.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε ενεργό μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Μπαλονιών και Κόμματος και του Party Safe, προωθώντας την υπεύθυνη χρήση των μπαλονιών.

Don’t let go

Παρόλο που τα μπαλόνια μας είναι βιοαποικοδομήσιμα, τα σκουπίδια εξακολουθούν να είναι αντιαισθητικά και αποτελούν πραγματικό κίνδυνο για την άγρια ζωή του πλανήτη μας. Ας μην ξεχάσουμε το καταστροφικό ατύχημα που συνέβη το 1986, στο Οχάιο των Ηνωμένων πολιτειών όπου κατά το διάστημα της εορτής Balloonfest προσπαθώντας να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες, οι διοργανωτές απελευθέρωσαν ενάμισι εκατομμύριο μπαλόνια, σκορπώντας το απόλυτο χάος και στοιχίζοντας την ζωή 2 ανθρώπων και αρκετών ζώων.

Τέλος, το συγκεκριμένο φεστιβάλ έθεσε το περιβάλλον σε κίνδυνο ξεβράζοντας για μήνες τα μπαλόνια σε κοντινές ακτές και κάνοντας το έργο των εθελοντών που προσφέρθηκαν να καθαρίσουν την περιοχή αρκετά δύσκολο. Ήταν η πρώτη και τελευταία απόπειρα που έγινε ποτέ σε τέτοιου είδους φεστιβάλ καθώς οι συνέπειες κρίθηκαν επιζήμιες.

Τι μπορούμε να κάνουμε

Infographic: Μπαλόνια - Don't Let Go

Δεδομένου ότι όλα όσα ανεβαίνουν στον ουρανό πρέπει τελικά κάποια στιγμή να πέσουν, δεν υποστηρίζουμε τις απελευθερώσεις μπαλονιών καθώς το κάθε μπαλόνι όταν απελευθερωθεί μπορεί να ταξιδέψει έως και 10 χιλιόμετρα μακριά. Αντίθετα, ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν βαρίδια μπαλονιών και να απολαμβάνουν τα μπαλόνια τους με ασφάλεια. Μετά τη χρήση, είναι σημαντικό όλα τα μπαλόνια να ξεφουσκώνονται και να απορρίπτονται με υπευθυνότητα σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

Το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει και αναδείξει το “Μπουκέτο Μπαλόνια” ως τον μεγαλύτερο διανομέα μπαλονιών στην χώρα μας. Έχετε λοιπόν, έναν επιπλέον λόγο να παραμένετε μαζί μας γνωρίζοντας πως όλοι μαζί στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος, ανοίγοντας νέους δρόμους και βρίσκοντας εναλλακτικούς τρόπους στη δημιουργία προϊόντων που σέβονται και προστατεύουν τον έναν και μοναδικό πολυαγαπημένο μας πλανήτη, το μεγάλο μας σπίτι.

By BOUKETO BALONIA 0 comment

Share:

Αφήστε ενα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν!

Μόλις προστέθηκε στην λίστα
Μόλις προστέθηκε στο καλάθι σας