Προσοχή: Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Η σελίδα απευθύνεται σε συνεργάτες χονδρικής. Εάν είστε ιδιώτης επισκεφθείτε το site λιανικής balloon.gr

Bouketo Balloons, The Company

   Σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία μας  η οποία εδώ και 20 και πλέον έτη βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, με το μεγαλύτερο δίκτυο πελατών χονδρικής,  καλύπτοντας πάντα  και τις πιο απαιτητικές ανάγκες στη διακόσμηση.
   Η χαρά της δημιουργίας και η συνεχής εξέλιξη στα προϊόντα και στα μηχανήματα είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εμάς ώστε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Αυτό το επιτυγχάνουμε συνεργαζόμενοι πάντα με τα καλύτερα εργοστάσια στον κόσμο: Amscan, Gemar, Grabo, Qualatex, Sempretex, Party Deco, Hi-float, Fly-Luxe, Conwin, Morlando Group έχοντας πάντα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και φυσικά τις καλύτερες τιμές της αγοράς. 
   Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένες μηχανές εκτύπωσης για να εκτυπώνει τα δικά της μπαλόνια και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών μας -εκτυπώνουμε διαφημιστικά μπαλόνια με το λογότυπο των πελατών-. Ακόμα, διαθέτουμε επαγγελματικές μηχανές κοπής με λέιζερ για να δημιουργούμε τις δικές μας συλλογές για διακοσμήσεις γάμου και βαπτίσεων, θεματικών πάρτι, baby shower κ.τ.λ. Εκτός από τα παραπάνω, διαθέτουμε πολλούς μεγάλους ψηφιακούς εκτυπωτές για να εκτυπώνουμε σε πολλά διαφορετικά υλικά όπως αυτοκόλλητο, καμβά, μουσαμά, χοντρό χαρτόνι κλπ ακόμα και προσωποποιημένα είδη ώστε να ικανοποιούμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
   Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας (1000 m2) υπάρχει το τμήμα εκτύπωσης μπαλονιών, το γραφιστικό, το δημιουργικό και το τμήμα συλλογής και αποστολής παραγγελιών, στο οποίο θα βρείτε τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους μας ώστε να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας.
   Το Μπουκέτο Μπαλόνια και οι άνθρωποί της σας εγγυούνται μια άριστη  συνεργασία σε επίπεδο επικοινωνίας, δημιουργικότητας και εξυπηρέτησης.
Μόλις προστέθηκε στην λίστα
Μόλις προστέθηκε στο καλάθι σας