Προσοχή: Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Η σελίδα απευθύνεται σε συνεργάτες χονδρικής. Εάν είστε ιδιώτης επισκεφθείτε το site λιανικής balloon.gr

Έκθεση Brideline, Σεμινάριο και 20 χρόνια Μπουκέτο Μπαλόνια!

Στις 18,19 & 20 Ιανουαρίου 2020 σας περιμένουμε σε ένα τριήμερο αλλά και τριπλό event!

1) Η μεγαλύτερη πανελλήνια έκθεση γάμου και βάπτισης -Brideline- λαμβάνει χώρα στο MEC Παιανίας και το Μπουκέτο Μπαλόνια θα βρίσκεται εκεί με δύο περίπτερα και όλες τις τελευταίες τάσεις στη μόδα των μπαλονιών.

2) Το Σάββατο και την Κυριακή 18/01 &19/01, οι καλύτεροι εκπαιδευτές της Gemar, θα βρίσκονται στην έκθεση για λογαριασμό του Μπουκέτο Μπαλόνια και θα παραδώσουν σεμινάριο ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις τις παγκόσμιας αγοράς.

             

Σάββατο 18 Ιανουαρίου: 

Οι εκπαιδευτές θα βρίσκονται στα δύο περίπτερά μας για μίνι επιδείξεις καθώς και για να σας λύσουν κάθε απορία.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 12:00-14:00:  

Επίσημο σεμινάριο κατασκευών από τους εκπαιδευτές με έμφαση στις νέες τάσεις αλλά και στην ανάγκη κατασκευών συνθέσεων με αέρα και όχι ήλιον.

 
 

 

3) Και τέλος το πιο γιορτινό γεγονός! Το Μπουκέτο Μπαλόνια το 2020 κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας και επιτυχημένης πορείας και το γιορτάζει! Η φετινή μας συμμετοχή στην έκθεση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα: 2 περίπτερα, κορυφαίοι εκπαιδευτές και σεμινάρια αλλά και.. εορταστικές εκπτώσεις!

  20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Gemar

10% σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας

Μην το χάσεις!

* Η προσφορά ισχύει για μία παραγγελία την πρώτη εβδομάδα μετά την έκθεση και μόνο για όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

                                           

     Σας περιμένουμε!!!

Μόλις προστέθηκε στην λίστα
Μόλις προστέθηκε στο καλάθι σας